Prajitura Rudy- cu firmituri

de RuxyRux in Prajituri, 5 Aug 2011 | 82356 vizualizari

 

De ce i-am spus asa? Pentru ca am descoperit o varianta mai rapida a celebrei prajituri pe care o iubesc foarte mult...e mai mult decat delicioasa iar atunci cand o prepar la noi e mare sarbatoare...Rudy...cine o cunoaste o data nu o mai uita niciodata....multumesc inca o data Laurei Sava pentru ca pe blogul ei minunat am descoperit reteta...care apartine Monei...multumesc Mona draga mea si felicitari pentru reteta deosebit de buna pe care ai impartit-o cu noi....
http://mona-reteteculinare.blogspot.com/

 

INGREDIENTE

Aluat: 
  • 400 g. faina alba
  • 250 g unt
  • 150 g. zahar  
  • 1 galbenus  
  • 1 pachetel praf de copt  
  • 2 linguri cacao   
Crema:
  • 750 g branza vaci dulce mai scursa
  • 3 oua 
  • 3  zahar vanilat
  • 250 g. zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy- cu firmituri:

Ce am facut eu nou la aceasta prajitura este faptul ca nu am mai transformat aluatul in bulgarasi ci l-am lasat firmituri...si bine am facut ...am scutit ceva timp...si a iesit la fel de delicioasa...

In vasul de framantat am amestecat ingredientele pentru aluat si cand  au ajuns la consistenta unor firmituri am spus stop.

Am pregatit rapid crema de branza mixand albusurile spuma, amestecand apoi si galbenusurile, zaharul, vanilia si branza.

Am pus o foaie de copt pe tava, am presarat primul strat de firmituri de aluat destul de uniform zic eu, apoi crema de branza si ultimul strat de firmituri. Simplu ca buna ziua.

Am copt 40-45 de minute pana s-a rumenit frumos...e atat de buna....si mult mai usor de preparat.

http://mona-reteteculinare.blogspot.com/

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy- cu firmituri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (106)

Panacris 1

18.01.2014, 13:30

Gata, am executat-o Abia aștept să o gustăm Mulțumesc Ruxy

RuxyRux 1

30.04.2014, 15:07

mihaelar63 1

02.02.2021, 01:43

Cred ca aceasta prajitura am preparat-o si acum 35 ani . Este o reteta foarte cunoscuta in Ardeal si provine din bucatria ungureasca unde este cunoscuta ca „Túró Rudi szelet” -felii Rudi cu branza . Chiar imi este dor de ea !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Desert papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "panza de paianjen"