Prajitura Snickers

de angyb in Prajituri, 9 Ian 2012 | 8063 vizualizari

 

Am gasit Bucatarasul pt.ca cautam reteta de la prajitura snikers asa ca in sfarsit am pregatito

 

INGREDIENTE

  • Pt.blat
  • 7 albusuri
  • 7 lg de zahar
  • 200 g nuca macinata
  • 4 lg faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • Pt.glazura 1
  • 100 g cicolata alba
  • 2 lg lapte
  • Pt.crema:
  • 12 lg zahar
  • 200 g unt
  • 7 galbenusuri
  • 200 g alune prajite
  • Glazura 2
  • 200 g cicolata cu lapte
  • 2 lg lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Snickers:

Pt.blat: Separam albusurile de galbenusuri si batem albusurile spuma. Adaugam zaharul treptat si batem pana se topeste. Adaugam nuca macinata, faina si praful de copt. Se da la cuptor 180 de grade pentru 20-25 de minute pana se rumeneste.


Pt.glazura 1: topim ciocolata alba pe baine-marie si adaugam laptele, dupa care o turnam peste blatul racit.


Pt.crema:intr-o craticioara caramelizam zaharul la foc mic. Cand zaharul este topit adaugam untul si amestecam bine. Adaugam galbenusurile si nuca macinata. Amestecam continuu pana crema se ingroasa. Adaugam crema peste glazura rece.


Cand crema s-a racit adaugam glazura 2. Topim ciocolata neagra impreuna cu laptele si o intindem bine peste crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Snickers" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mena29 1

09.01.2012, 13:12

Rocsi 1

09.01.2012, 20:38

mmm...buna prajiturica!!

rodicaspring 1

29.04.2013, 13:57

la retea scrie ca se pun 200 gr aslune iar la preparare spuneti ca trebuie nuca macinata in crema, cum e de fapt acum.......??????

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dungi (Csikos Teszta)