Prajitura Snickers

de angyb in Prajituri, 9 Ian 2012 | 7849 vizualizari

 

Am gasit Bucatarasul pt.ca cautam reteta de la prajitura snikers asa ca in sfarsit am pregatito

 

INGREDIENTE

  • Pt.blat
  • 7 albusuri
  • 7 lg de zahar
  • 200 g nuca macinata
  • 4 lg faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • Pt.glazura 1
  • 100 g cicolata alba
  • 2 lg lapte
  • Pt.crema:
  • 12 lg zahar
  • 200 g unt
  • 7 galbenusuri
  • 200 g alune prajite
  • Glazura 2
  • 200 g cicolata cu lapte
  • 2 lg lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Snickers:

Pt.blat: Separam albusurile de galbenusuri si batem albusurile spuma. Adaugam zaharul treptat si batem pana se topeste. Adaugam nuca macinata, faina si praful de copt. Se da la cuptor 180 de grade pentru 20-25 de minute pana se rumeneste.

Pt.glazura 1: topim ciocolata alba pe baine-marie si adaugam laptele, dupa care o turnam peste blatul racit.

Pt.crema:intr-o craticioara caramelizam zaharul la foc mic. Cand zaharul este topit adaugam untul si amestecam bine. Adaugam galbenusurile si nuca macinata. Amestecam continuu pana crema se ingroasa. Adaugam crema peste glazura rece.

Cand crema s-a racit adaugam glazura 2. Topim ciocolata neagra impreuna cu laptele si o intindem bine peste crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Snickers" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura Snickers-0
Prajitura Snickers-1

COMENTARII (15)

mena29

mena29 1

09.01.2012, 13:12

Rocsi

Rocsi 1

09.01.2012, 20:38

mmm...buna prajiturica!!

rodicaspring

rodicaspring 1

29.04.2013, 13:57

la retea scrie ca se pun 200 gr aslune iar la preparare spuneti ca trebuie nuca macinata in crema, cum e de fapt acum.......??????

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec glazurat cu citrice

de Rux 9

Chec glazurat cu...

ieri la 23:23

Supa cu tortellini si fasole verde

Supa cu...

ieri la 22:41

Prajitura Adelina

de mena29 3

Prajitura Adelina

ieri la 22:05