Prajitura Snickers

de angyb in Prajituri, 9 Ian 2012 | 8445 vizualizari

 

Am gasit Bucatarasul pt.ca cautam reteta de la prajitura snikers asa ca in sfarsit am pregatito

 

INGREDIENTE

  • Pt.blat
  • 7 albusuri
  • 7 lg de zahar
  • 200 g nuca macinata
  • 4 lg faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • Pt.glazura 1
  • 100 g cicolata alba
  • 2 lg lapte
  • Pt.crema:
  • 12 lg zahar
  • 200 g unt
  • 7 galbenusuri
  • 200 g alune prajite
  • Glazura 2
  • 200 g cicolata cu lapte
  • 2 lg lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Snickers:

Pt.blat: Separam albusurile de galbenusuri si batem albusurile spuma. Adaugam zaharul treptat si batem pana se topeste. Adaugam nuca macinata, faina si praful de copt. Se da la cuptor 180 de grade pentru 20-25 de minute pana se rumeneste.


Pt.glazura 1: topim ciocolata alba pe baine-marie si adaugam laptele, dupa care o turnam peste blatul racit.


Pt.crema:intr-o craticioara caramelizam zaharul la foc mic. Cand zaharul este topit adaugam untul si amestecam bine. Adaugam galbenusurile si nuca macinata. Amestecam continuu pana crema se ingroasa. Adaugam crema peste glazura rece.


Cand crema s-a racit adaugam glazura 2. Topim ciocolata neagra impreuna cu laptele si o intindem bine peste crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Snickers" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mena29 1

09.01.2012, 13:12

Rocsi 1

09.01.2012, 20:38

mmm...buna prajiturica!!

rodicaspring 1

29.04.2013, 13:57

la retea scrie ca se pun 200 gr aslune iar la preparare spuneti ca trebuie nuca macinata in crema, cum e de fapt acum.......??????

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema ganache