Prajitura turnata cu branza de vaci si lamaie

de Panacris in Prajituri, 7 Mar 2012 | 4512 vizualizari

 

Daca Valdimir a facut branzica de vaci de casa, mi-a deschis apetitul ptr o prajitura rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • oua 4 bucati
  • zahar tos 12 linguri
  • ulei de floarea soarelui 12 linguri
  • lapte grasime 3,5% 12 linguri
  • sare iodata 1 g.
  • zahar vanilinat 1 plic
  • praf de copt 1 plic
  • faina alba de grau 12 linguri
  • branza de vaci 500 g
  • lamaie 1 bucata
  • oua 2 bucati
  • zahar pudra 200 g
  • zahar vanilinat 1 plic
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura turnata cu branza de vaci si lamaie:

Ouale se amesteca energic cu zaharul, zaharul vanilinat, uleiul si laptele. Praful de copt se amesteca cu faina si un praf de sare, se adauga in aluatul de oua si se amesteca bine pana se incorporeaza toate ingredientele. Aluatul obtinut se toarna in tava tapetata cu foaie de pergament.


Intre timp branza de vaci se amesteca cu zaharul pudra, zaharul vanilinat, ouale, zeama si coaja de lamaie rasa. Se ia cu lingura din compozitia de branza si se pune din loc in loc in aluatul din tava, vedeti in poze. Se coace la foc potrivit cca. 30 de minute. Se pudreaza cu zahar dupa ce s-a racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu branza de vaci si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Panacris 1

08.03.2012, 08:06

Multumesc de aprecieri! Cate o feliuta la fiecare sa ajunga la toata lumea!

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:14

Foarte gustoase prajiturile cu branza dulce!

oana_pisicutza16 1

20.03.2012, 16:11

delicioasa prajitura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sarmale cu crupe-reteta de post

de abetina 3

ieri la 15:26

Porc cu taitei lati si cascaval afumat

ieri la 12:55

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si stafide