Prajitura turnata cu branza de vaci si lamaie

de Panacris in Prajituri, 7 Mar 2012 | 3922 vizualizari

 

Daca Valdimir a facut branzica de vaci de casa, mi-a deschis apetitul ptr o prajitura rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • oua 4 bucati
  • zahar tos 12 linguri
  • ulei de floarea soarelui 12 linguri
  • lapte grasime 3,5% 12 linguri
  • sare iodata 1 g.
  • zahar vanilinat 1 plic
  • praf de copt 1 plic
  • faina alba de grau 12 linguri
  • branza de vaci 500 g
  • lamaie 1 bucata
  • oua 2 bucati
  • zahar pudra 200 g
  • zahar vanilinat 1 plic
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura turnata cu branza de vaci si lamaie:

Ouale se amesteca energic cu zaharul, zaharul vanilinat, uleiul si laptele. Praful de copt se amesteca cu faina si un praf de sare, se adauga in aluatul de oua si se amesteca bine pana se incorporeaza toate ingredientele. Aluatul obtinut se toarna in tava tapetata cu foaie de pergament.


Intre timp branza de vaci se amesteca cu zaharul pudra, zaharul vanilinat, ouale, zeama si coaja de lamaie rasa. Se ia cu lingura din compozitia de branza si se pune din loc in loc in aluatul din tava, vedeti in poze. Se coace la foc potrivit cca. 30 de minute. Se pudreaza cu zahar dupa ce s-a racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu branza de vaci si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Panacris 1

08.03.2012, 08:06

Multumesc de aprecieri! Cate o feliuta la fiecare sa ajunga la toata lumea!

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:14

Foarte gustoase prajiturile cu branza dulce!

oana_pisicutza16 1

20.03.2012, 16:11

delicioasa prajitura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce si merisoare