Prajiturele cu branza si spuma de ou

de Dea_Dea in Prajituri, 25 Mar 2013 | 1293 vizualizari

 

Prajiturici simple si delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 lingura zahar brun
  • 4 linguri de branza de vaci
  • 1 lingura iaurt cremos
  • 60 gr ciocolata amaruie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturele cu branza si spuma de ou:

Se amesteca branza cu zaharul si 1 ou, se pune in forme de inimioara unse, se da la cuptor pana se intareste putin cam (15-20 min)


Un ou se separa, din galbenus am facut un sos (galbenus +iaurt), iar albusul se bate spuma.


Se scot prajiturelele se pune sosul de iaurt si galbenus iar desupra se pune albusul spuma si se mai da la cuptor pana cand albusul isi schimba culoarea (devine auriu)


Ciocolata se topeste pe aburi si se orneaza.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturele cu branza si spuma de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (20)

Rocsi 1

25.03.2013, 19:53

Mai cate bunatati ne-ai adus

Sim0na 1

25.03.2013, 20:49

Dea_Dea 1

25.03.2013, 22:16

Rocsi cu drag le aduc , pentru ca le fac tot cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura marmorata cu branza