Prajiturele cu branza si spuma de ou

de Dea_Dea in Prajituri, 25 Mar 2013 | 1364 vizualizari

 

Prajiturici simple si delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 lingura zahar brun
  • 4 linguri de branza de vaci
  • 1 lingura iaurt cremos
  • 60 gr ciocolata amaruie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturele cu branza si spuma de ou:

Se amesteca branza cu zaharul si 1 ou, se pune in forme de inimioara unse, se da la cuptor pana se intareste putin cam (15-20 min)


Un ou se separa, din galbenus am facut un sos (galbenus +iaurt), iar albusul se bate spuma.


Se scot prajiturelele se pune sosul de iaurt si galbenus iar desupra se pune albusul spuma si se mai da la cuptor pana cand albusul isi schimba culoarea (devine auriu)


Ciocolata se topeste pe aburi si se orneaza.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturele cu branza si spuma de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

25.03.2013, 19:53

Mai cate bunatati ne-ai adus

Sim0na 1

25.03.2013, 20:49

Dea_Dea 1

25.03.2013, 22:16

Rocsi cu drag le aduc , pentru ca le fac tot cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Aperitiv covridog cu cascaval

de Auras12 1

ieri la 18:07

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta