Prajiturele cu ciocolata si caramele

de GeorgiG in Dulciuri, 27 Ian 2016 | 894 vizualizari

 

Bune si rapide.

 

INGREDIENTE

  • 220 g faina
  • 50 g zahar pudra
  • 125 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingura miere
  • 1/2 plic praf de copt
  • 60 g ciocolata bucatele
  • 60 g caramele taiate bucatele mici
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturele cu ciocolata si caramele:

Am amestecat untul moale cu zaharul, mierea si oul. Am adaugat faina amestecata cu praful de copt. Am omogenizat bine, apoi am adaugat ciocolata si caramelele maruntite. Eu am avut chipsuri de ciocolata si caramele cu lapte pe care le-am maruntit.


Cu ajutorul unei lingurite am pus gramezi mici din aluat in forme de briose pentru ca nu mai aveam hartie de copt, altfel asezati gramezile de aluat direct in tava in care ati pus hartie de copt.Am asezat toate formele de briose intr-o tava si am introdus la cuptor. La cuptor trebuie sa stea 10, maxim 15 minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturele cu ciocolata si caramele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mirela0911 1

28.01.2016, 19:00

Vreau si eu o bucatica!

GeorgiG 1

28.01.2016, 21:53

Le-a mancat asta mica pe toate !

GeorgiG 1

28.01.2016, 21:54

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Ciupercute