Praz cu carne de porc la cuptor

de rena in Porc, 14 Noi 2013 | 2158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg. de carne de porc
  • 1 kg. de praz
  • 2 legaturi de telina
  • 2 linguri de bulion
  • ulei,sare,piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Praz cu carne de porc la cuptor:

Curatam si spalam bine prazul il taiem bucati mari.Punem carnea in oala  sa se rumeneasca un pic,apoi punem prazul si telina lasam  sa se inmoaie bine.Punem bulionul,sarea si  piperul,apa cit cuprinde lasam sa fiarba 5-10 minute apoi punem intr-un vas termorezistent si bagam la cuptorul incalzit pentru ora.

 

TIPS-URI

1

Il putem face si cu orez

2

Se poate face si in oala daca nu-l vrem la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Praz cu carne de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Constelatialeu 1

14.11.2013, 16:32

Daca-i cu carnita, ela marele fix...

MotanLaOale 1

14.11.2013, 19:22

mamaieelena 1

14.11.2013, 20:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L