Prepelite cu bacon la cuptor

de laurentiu in Mancaruri cu carne, 16 Dec 2011 | 3998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • prepelite
  • bacon 
  • piper 
  • sare/delikat 
  • foi de dafin 
  • verdeturi (oregano, busuioc, marar)sau ce va place 
  • ulei/vin alb 1 pahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelite cu bacon la cuptor:

Se condimenteaza prepelitele dupa gust cu sare/delikat, piper, oregano, busuioc, marar (asta am folosit eu, dumneavoastra puteti pune ce verdeturi va plac), se stropesc cu putin ulei si se lasa la frigider cateva ore, de preferat peste noapte.


Nu este obligatoriu sa lasam prepelitele cateva ore cu condimente daca sunt tinere, dar asa ele au timp sa-si ia gust de la mirodenii, carnea sa se mai fragezeasca (daca sunt mai batrane) si sunt mult mai gustoase. Se infasoara fiecare prepelita in cate o felie de bacon si se fixeaza cu o scobitoare.


Prepelitele cu bacon se pun in tava, se mai adauga putin ulei peste ele, vin, foi de dafin si se acopera cu folie, dupa care se baga in cuptorul incalzit pentru aproximativ 1 ora. Din cand in cand se mai stropesc cu putin sos din tava pentru a nu se usca baconul.


Prepelitele se pot servi cu orice fel de garniture sau chiar simple, sunt atat de gustoase ca nu mai au nevoie de nimic altceva langa ele.


O reteta cu prepelite la cuptor simpla cu care nu poti da gres si cu care sigur iti vei impresiona invitatii.


Pofta buna!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelite cu bacon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

brunetica 1

17.12.2011, 09:33

Cris2711 1

17.12.2011, 14:33

nadina73 1

18.12.2011, 23:03

Bun venit !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Musaca taraneasca