Pricomigdale

de sandytza in Dulciuri, 13 Mai 2010 | 5481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri de ou
  • 210 gr zahar
  • esenta de rom
  • 200 gr nuca
  • 8-10 picaturi esenta de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale:

Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul dupa care se pun impreuna cu bolul in care s-au batut , peste o cratita cu apa clocotita si se mai bat pana cand se intaresc si lucesc.
Nuca se prajeste in cuptor 5 min la 180 grade dupa care se macina si se adauga treptat peste albusurile batute spuma impreuna cu esenta de migdale si de rom.. Se pun cu o lingurita intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau tapetata cu ulei si faina.
Se coc in cuptor la 70 grade timp de 40-45 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pricomigdale-0
Pricomigdale-1
Pricomigdale-2
Pricomigdale-3

COMENTARII (8)

nadina73

nadina73 1

13.05.2010, 13:11

super bune ,dar nu ma lasat sa pun decat 4 furculite,nu e vina mea

sandytza

sandytza 1

13.05.2010, 13:33

Nadina important e ca tu le apreciezi mai mult deact 4 furculite iar daca le-ai gusta ...nici nu mai zic

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

14.05.2010, 09:14

chiar am niste albus prin frigider, ia sa le fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!