Primii mei covrigi

de Lau in Piine, 5 Mar 2011 | 2797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 30 g drojdie
  • 50 g sare
  • mac
  • susan
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Primii mei covrigi:

se cerne faina intr-un lighean,se face o gaura in mijloc,


se pune drojdia amestecata cu putina apa calda,


se lasa 20 min sa faca spume, apoi se framanta un aluat cu apa si sare care se lasa la dospit pana isi mareste volumul.


se rup bucati se modeleaza covrigi,


dupa ce am terminat de modelat, punem apa intr-o oala la fiert, cu sare,


cand clocoteste punem cate un covrig si il lasam 4 secunde sa se umfle,


ii scoatem cu paleta pe o farfurie,ii punem in tava unsa cu ulei


ii ungem cu ou,presaram mac si susan si ii dam la cuptorul incalzit pana se rumenesc.


cand sunt calzi ii stropim cu putina apa si punem un prosop deasupra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Primii mei covrigi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

elena1988 1

07.03.2011, 11:21

Lau 1

07.03.2011, 16:12

elena

adry88 1

26.05.2011, 15:30

foarte buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine sarbeasca