Prune uscate invelite in jambon

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2013 | 1287 vizualizari

 

Un aperitiv bun de rontait de Revelion sau la petrecerile viitoare! In una din zile, am dat de o emisiune a lui Dinescu, ceva politicieni si mancare, pe langa multe preparate, am fost atrasa de aceasta reteta simpla, gustoasa dar savuroasa!

 

INGREDIENTE

  • prune uscate, afumate fara samburi 10 bucati,
  • jambon feliat 10 bucati.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prune uscate invelite in jambon:

Prunele se invelesc in felii subtiri de jambon, se aseaza inr-un vas termorezistent si se dau la cuptor cca. 15 minute la foc mediu. Se servesc ca atare, reci sau calde, la aperitiv.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prune uscate invelite in jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

02.01.2013, 21:15

adry88 1

03.01.2013, 11:14

Lau 1

03.01.2013, 14:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute cu sunca si pasta de branza