Pufoase

de epurasha2bb in Prajituri, 8 Mar 2010 | 5382 vizualizari

 

cu multumiri lui ionix ca mi-a dat ideea cu ale sale yogurt waffles ! am facut si eu la sandwich maker azi dimineata ceva asemanator si mi-au iesit foarte pufoase de unde si numele.:)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar
  • 1/2 iaurt simplu
  • 1/2 ceasca apa minerala
  • 1/2 ceasca lapte Muller cu fistic si cocos
  • 1praf de copt
  • 1 cana de faina alba
  • sirop dezmeura pt.decor
  • putin unt pentru uns
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pufoase:

Se unge forma de sandwichmaker cu unt si se incinge.Amestecul de pufoase se face asa: oul barut bine cu 2 linguri de zahar se amesteca cu iaurtul treptat si apoi cu o cescuta jumatate apa minerala jumatate lapte Muller cu fistic si cocos. Apoi se incorporeaza usor in ploaie amestecul de faina cu praf de copt.Se toarna in forma unsa si incinsa si se lasa asa sa se coaca pe o parte , apii scoatem din priza lasam un pic sa se raceasca si apoi intoarcem pe partea cealalta, nu inainte de a unge iar putin cu unt, apoi bagam iar in pria si kasam sa se coaca si partea aceasta.Apoi scaotem si taiem triunghuri , le decoram cu sirop de zemura si gata!ceva bun si pufos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

epurasha2bb 1

08.03.2010, 18:11

Teo nu pe toate, e fac totul pe jumate cu sotzu dar nu stiu cum se face ca desi mancam la fel la el nu se vede domn'e!

lia maria 1

09.03.2010, 11:41

Foarte bine arata si pufoasele tale si ce pofta mi-ai facut

epurasha2bb 1

09.03.2010, 12:04

mersi lia!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si capsuni