Pui beat cu cartofi acordeon

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 12 Apr 2010 | 2554 vizualizari

 

o sa va imbatati de placere mancand aceasta friptura :D

 

INGREDIENTE

  • pt pui:
  • 2 pulpe
  • 50 ml ulei
  • 200 ml vin
  • sare
  • piper
  • condimente pt pui
  • cartofi

Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui beat cu cartofi acordeon:

se spala pulpele, se taie, se condimenteaza si se pun in tigaie cu uleiul, le lasam putin dupa care adaugam vinul si punem un capac peste, lasam pana scade tot vinul si se rumenesc frumos pe ambele parti, o sa iasa fff fraged.


pt cartofi vezi aici


Cartofi acordeon

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui beat cu cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

12.04.2010, 15:16

mai bine sa se imbete puiul decat mesenii

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 15:48

Cris2711 1

20.07.2011, 16:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert trufe cu pudra de roscove
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

RETETA RECOMANDATA
Aripioare in sos de rosii cu cartofi la cuptor cu masline si marar