Pui cu alune

de mamaieelena in Pui, 24 Feb 2011 | 4913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr.alune crude
  • 1/4 pahar cu ulei
  • 250-300 gr.piept de pui
  • 1/2 praz(poate fi si ceapa verde)
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita amidon
  • putina telina (facultativ nu este obligatoriu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu alune:

Se pune in wok uleiul si se prajesc alunele 15-20 de secunde dupa care se scot pe hartie absorbanta. In acelasi ulei se pune carnea de pui care a fost taiata in prealabil cuburi si cand s-a albit pe toare partile se poate pune prazul, ardeiul gras, sarea, sosul de soia si amidonul dizolvat in 3 liguri cu apa rece. La sfarsit se adauga alunele si se pune pe platou. Eu am fiert si orez separat.


Pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

gatitdemine 1

27.02.2011, 20:17

Super reteta .

mamaieelena 1

28.02.2011, 14:29

multumesc gatitdemine

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:18

foarte reusit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu sos alb