Pui cu alune

de mamaieelena in Pui, 24 Feb 2011 | 4779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr.alune crude
  • 1/4 pahar cu ulei
  • 250-300 gr.piept de pui
  • 1/2 praz(poate fi si ceapa verde)
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita amidon
  • putina telina (facultativ nu este obligatoriu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu alune:

Se pune in wok uleiul si se prajesc alunele 15-20 de secunde dupa care se scot pe hartie absorbanta. In acelasi ulei se pune carnea de pui care a fost taiata in prealabil cuburi si cand s-a albit pe toare partile se poate pune prazul, ardeiul gras, sarea, sosul de soia si amidonul dizolvat in 3 liguri cu apa rece. La sfarsit se adauga alunele si se pune pe platou. Eu am fiert si orez separat.

Pofta buna

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pui cu alune-0
Pui cu alune-1
Pui cu alune-2
Pui cu alune-3
Pui cu alune-4
Pui cu alune-5
Pui cu alune-6
Pui cu alune-7

COMENTARII (29)

gatitdemine

gatitdemine 1

27.02.2011, 20:17

Super reteta .

mamaieelena

mamaieelena 1

28.02.2011, 14:29

multumesc gatitdemine

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:18

foarte reusit

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!