Pui cu bere si sos de cafea

de ianculubita in Pui, 12 Iul 2013 | 950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1ceapa
  • 1ceasca cu bere
  • 1ceasca cu smantana
  • 1ceasca cu cafea lichida
  • 1/2lingurita chimen
  • 1lingura cu menta verde taiata
  • 3linguri ulei
  • GARNITURA DE OREZ
  • 1ceasca orez
  • 3cesti apa
  • 3linguri ulei de masline
  • boabe de porumb din conserva
  • stafide
  • sos worchester
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bere si sos de cafea:

Calim ceapa in ulei incins,adaugam pieptul taiat julien,dupa ce si-a schimbat culoarea adaugam berea si lasam sa fiarba 15-20min;dupa acest timp adaugam cafeaua,smantana,chimenul si menta,lasam sa fiarba iar dupa ce a scazut si sosul a capatat consistenta potrivita,opri focul si servim cu orez sau cartofi natur


Pentru orez,in cele 3cesti de apa fierbem orezul spalat impreuna cu sare si ulei;dupa ce a fiert bine,amestecam cu stafide,porumb si putin sos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bere si sos de cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ianculubita 1

13.07.2013, 13:51

mihaelar63 1

02.03.2014, 00:37

Lulu draga asa ceva n-am auzit , dar nici nu mi-am inchipuit . Obligatoriu trebuie testat

ianculubita 1

02.03.2014, 10:45

Mihaela,garantez ca are un gust deosebit de bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu bere si cartofi piure