Pui cu ciuperci şi ananas în sos dulce-acrişor

de Dana_Retetegg in Pui, 19 Feb 2011 | 3561 vizualizari

 

Este o reteta foarte rapida si extrem de buuuna. Yummmi!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr piept de pui,
  • 150 gr ananas din conserva,
  • 1 ardei rosu,
  • 2 cepe,
  • 2 - 3 linguri de rosii cuburi in sos,
  • 3-4 ciuperci,
  • oregano,
  • busuioc,
  • sare,
  • piper,
  • 2 lingurite de otet de vin,
  • 2 linguri dressing vinaigrette
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci şi ananas în sos dulce-acrişor:

Am taiat puiul bucati si l-am pus la calit. Am adaugat ceapa taiata julien si ardeiul.



Am lasat aproximativ 7 minute sa se caleasca dupa care am adaugat ciupercile, apoi ananasul.



Am adaugat si rosiile, oregano, busuioc, sare si piper.



La final am turnat sosul vineaigrette amestecat cu 2 lingurite de otet de vin peste pui si am mai lasat 5 minute pe foc.



Am servit langa puiul dulce-acrisor un vin alb.



Delicios!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci şi ananas în sos dulce-acrişor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Dana_Retetegg 1

19.02.2011, 20:32

merci Mena

kamy 1

20.02.2011, 16:18

mirela0911 1

20.02.2011, 22:29

vreau o portie te rog

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pui