Pui cu macaroane

de cristeena20 in Pui, 17 Feb 2014 | 12116 vizualizari

 

Acest fel de mancare e pe lista mancarurilor de casa preferate cu pui. Normal eu faceam tocanita de pui separat, dupa cum toata lumea o stie, dar sotul meu m-a invatat ca daca fierb pastele in sos e si mai buna...si a avut dreptate . Duminica am facut-o si am zis sa va arat ce a iesit...

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (eu am avut 1/2 de cocos de casa care face cat un pui de la magazin)
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 1/4 ardei gras rosu
  • o bucatica mica de carnat afumat
  • ulei de masline
  • sare, piper, delikat, sos picant (dupa gust)
  • un pahar de vin alb
  • 1 lingura pasta de rosii
  • pasta de ardei gras
  • 1 pachet de macaroane (de preferinta mici)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu macaroane:

- Portionam puiul


- Intr-o cratita incapatoare calim ceapa bine in ulei si adaugam ardeiul si carnatul taiat cubulete mici. Adaugam bucatile de pui si amestecam, patrunzandu-le bine pe toate partile, apoi adaugam pasta de rosii, pasta de ardei, sare, piper, sos picant, delicat si turnam vinul. Lasam 2-3 minute si apoi punem apa fierbinte, cat sa acopere puiul. Lasam la foc mic sa se fiarba bine carnea. Eu am pus la oala cu presiune; Referitor de timpul de gatit trebuie sa tinem cont de tipul de carne. Puiul de casa ia mai mult timp de gatit pe cand puiul din comert se face mult mai repede.


- Cand e bine foarta , gustam de condimente si apoi adaugam la nevoie inca putina apa fierbinte t cat sa acopere carnea si usturoi pisa. Adaugam pastele si acoperim cu capac pt cca 10 minute. Amestecam doar daca e nevoie.


- Pofta mare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu macaroane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

17.02.2014, 19:24

Ce bun

MIUTA 1

17.02.2014, 22:57

deyutzky 1

18.02.2014, 07:06

imi place cum arata! as manca o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii, baby spanac si leurda (de post)