Pui cu portocale

de Dana_Retetegg in Pui, 5 Mar 2011 | 5737 vizualizari

 

Astazi am mai experimentat un "chinezism", am combinat ceea ce am crezut eu ca merge mai bine ca sa obtin un pui cu portocale asemanator cu cel de la "Wu Xing" (cine a mancat de la ei stie despre ce vorbesc).

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui,
  • 2 aripioare,
  • 1 ceapa,
  • 2 portocale,
  • 1 ardei rosu,
  • 2-3 linguri sos de soia,
  • 2 linguri otet de mere,
  • 1 cub cu gust de pui,
  • condimente pentru pui,
  • oregano,
  • coriandru boabe,
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu portocale:

Am taiat ceapa si ardeiul julien si le-am pus la calit.



Pieptul l-am taiat cuburi si aripile in bucatele mai mici. Le-am adaugat peste ardei si ceapa cand acestea erau calite bine.



Am adaugat cubul de pui, condimentele pentru pui, 1/2 pahar de apa, oregano, coriandru , otet si sos de soia.



Am lasat 15 minute pe foc amestecand din cand in cand.



Am adaugat apoi portocalele taiate cuburi si am mai lasat 5 minute.



La final am pus patrunjel tocat.



Am servit cu garnitura de orez (orez fiert cu putin ulei, sare si patrunjel).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Dana_Retetegg 1

05.03.2011, 21:34

merci

LUK 1

06.03.2011, 15:10

MotanLaOale 1

07.03.2011, 08:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti