Pui cu rosii si usturoi la tigaie

de T I M E A in Pui, 10 Feb 2015 | 7144 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa cu rosii multe si cu un gust bun, bun de usturoi. Cu siguranta o sa va placa si voua mai ales ca e o mancare pe care oricice o poate face cu ingrediente accesibile tuturor. Noi am servit mancarea de pui cu bulete de cartofi

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui dezosate
  • 2 cepe potrivite
  • 1 ardei capia rosu
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 conserva rosii intregi decojite in suc propriu (400 gr) de la Sun Food
  • 1 pahar suc de rosii (150 ml)
  • 1 pahar vin alb (150 ml)
  • 1 pahar apa
  • 5 catei de usturoi
  • oregano, roinita
  • 1 lingurita rasa sare de mare
  • un pic de piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu rosii si usturoi la tigaie:

Calim ceapa si ardeiul in 2-3 linguri de ulei apoi adaugam carnea taiata cubulete si calim cateva minute si bucatile de pui.

Turnam vinul si apa, adaugam sarea si piperul si lasam sa fiarba pana scade apa (aprox 30 de minute)

Adaugam apoi rosiile taiate cuburi si sucul de rosii si lasam sa fiarba aprox 10 minute.

Urmeaza sa  tocam marunt oregano si roinita (sau numai oregano daca nu aveti roinita) iar usturoiul il taiem felii si le adaugam in tigaie lasand pe foc inca 10 minute.

Luam de pe foc si servim puiul in sos de rosii si usturoi cu cartofi natur,  orez sau bulete de cartofi asa cum am facut noi.

TIPS-URI

1

puteti face mancarea aceasta si cu piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rosii si usturoi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

T I M E A 1

11.02.2015, 14:49

fetelor ma bucur ca va place mancarea me a de pui

diaconta 1

11.02.2015, 14:53

Ce mancare buna si aratoasa ai facut

Teo 1

11.02.2015, 16:15

Chiar e pe gustul tuturor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de brânzeturi