Pui cu rozmarin,avocado si usturoi

de vero_closca in Pui, 20 Oct 2010 | 3700 vizualizari

 

baietilor mei le place la nebunie acest preparat fraged si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui
  • 1 kg cartofi mici roz
  • 1 lamaie
  • 1 avocado mai verde
  • 2 crengute rozmarin
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • chilli
  • 1 ceasca supa de pui
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu rozmarin,avocado si usturoi:

se curata carnea,cartofii si se spala.


se curata usturoiul si avocado.


carnea se impaneaza din loc in loc cu catei de usturoi si frunzulite de rozmarin.


intr-o tava unsa cu ulei se aseaza cartofii si carnea,se presara cu sare,piper si chilli iar deasupra lor se pun felii de lamaie si avocado.se toarna supa de pui,se acopera cu un capac sau cu folie de aluminiu si se da tava la cuptor pt 45 de minute.cand expira timpul se indeparteaza folia si se mai lasa 5-10 minute sa se rumeneasca dar foarte putin.


carnea si cartofii astfel preparati ies foarte fragede...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rozmarin,avocado si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sylvia 1

23.11.2010, 12:02

Ce bine arata, acum am zarit-o

Bucataras Medi 1

25.12.2010, 19:52

CRACIUN FERICIT!.................

elena1988 1

08.02.2011, 13:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Pui in crusta crocanta de mustar