Pui cu salvie umplut cu orez

de aziz in Pui, 17 Mar 2011 | 2178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg
  • 125 gr orez (de care doriti, eu am pus cu bobul rotund)
  • 2 cepe mari
  • o mina patrunjel verde
  • citeva frunze de salvie
  • jumatate de lingura oregano uscat
  • usturoi 3-4 catei
  • o lingura supa instant
  • o lingurita sare
  • un vf de lingura piper
  • un vf de lingura turmeric
  • un vf de lingura curry
  • un vf lingura scortisoara
  • citeva linguri cu ulei (3-4)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu salvie umplut cu orez:

spalam bine puiul .


facem o pasta din toate condimentele si uleiul.


punem o lingurita din amestec in orez .


punem inauntru, in pui, patrunjelul verde intreg si o jumatate de ceapa si orezul condimentat +un catel de usturoi.


acum facem mici incizii cu vf cutitului in piept, in picioare, in care vom pune bucatele de usturoi.


masam apoi puiul cu pasta din condimente si lipim peste frunzele de salvie si oregano


il inchidem in folie de aluminium sau in punga pt cuptor.


se pune jumatate cana apa fierbinte in punga dupa care se inchide si se da la cuptor 200 grade ,cam 40-50 minute


se scoate, se deschide punga se stropeste cu supa din punga si se mai da putin in cuptor pina se rumeneste frumos.


se serveste cu salata .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu salvie umplut cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

mamaieelena 1

20.03.2011, 13:22

buuuuunn

aziz 1

20.03.2011, 14:11

mamaie,adevarat e oale si ulcele dar a fost extraordinar de bun

MVMih 1

28.03.2011, 14:42

Arata super. Trebuie sa fie tare bun. Nici eu nu prea am folosit salvie pana acum. E o reteta de facut.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu nucă, vin alb şi trandafiri

de Ancutsa 5

ieri la 22:34

Zacusca de vinete

de RODIMUR 5

ieri la 22:32

Dulceata de ardei iuti

de Rocsi 9

ieri la 22:04

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

pe 17.10 la 22:30

RETETA RECOMANDATA
Pui la punga magica