Pui cu salvie umplut cu orez

de aziz in Pui, 17 Mar 2011 | 1789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg
  • 125 gr orez (de care doriti, eu am pus cu bobul rotund)
  • 2 cepe mari
  • o mina patrunjel verde
  • citeva frunze de salvie
  • jumatate de lingura oregano uscat
  • usturoi 3-4 catei
  • o lingura supa instant
  • o lingurita sare
  • un vf de lingura piper
  • un vf de lingura turmeric
  • un vf de lingura curry
  • un vf lingura scortisoara
  • citeva linguri cu ulei (3-4)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu salvie umplut cu orez:

spalam bine puiul .


facem o pasta din toate condimentele si uleiul.


punem o lingurita din amestec in orez .


punem inauntru, in pui, patrunjelul verde intreg si o jumatate de ceapa si orezul condimentat +un catel de usturoi.


acum facem mici incizii cu vf cutitului in piept, in picioare, in care vom pune bucatele de usturoi.


masam apoi puiul cu pasta din condimente si lipim peste frunzele de salvie si oregano


il inchidem in folie de aluminium sau in punga pt cuptor.


se pune jumatate cana apa fierbinte in punga dupa care se inchide si se da la cuptor 200 grade ,cam 40-50 minute


se scoate, se deschide punga se stropeste cu supa din punga si se mai da putin in cuptor pina se rumeneste frumos.


se serveste cu salata .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu salvie umplut cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

mamaieelena 1

20.03.2011, 13:22

buuuuunn

aziz 1

20.03.2011, 14:11

mamaie,adevarat e oale si ulcele dar a fost extraordinar de bun

MVMih 1

28.03.2011, 14:42

Arata super. Trebuie sa fie tare bun. Nici eu nu prea am folosit salvie pana acum. E o reteta de facut.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu pulpe de pui