Pui cu scortisoara

de Miha in Pui, 3 Mar 2010 | 6341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei capia
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 cartof
  • 240 ml suc de rosii
  • 100 ml vin alb
  • 50 g cascaval
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu scortisoara:

Intr-o tigaie incingem uleiul si untul. Adaugam pulpele de pui taiate fasii si cartoful cubulete. Cand incep sa se rumeneasca adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, ardeiul cubulete, ghimbirul, scortisoara.


Omogenizam si turnam deasupra sucul de rosii si vinul. Acoperim cu un capac si lasam la fiert, pana scade zeama si carnea este bine fiarta.


Potrivim gustul de sare si piper.


Punem totul intr-un vas termorezistent, presaram cu cascaval ras si dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.


In momentul servirii se presara cu patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

03.03.2010, 17:17

Mmm, sigur are gust bun! ce bine arata!

cccris 1

03.03.2010, 23:01

buna idee, am niste cascaval care expira curind... Grecii folosesc mult scortisoara in mincare. yummy

ionix 1

04.03.2010, 08:21

interesante combinatiile de arome... dar daca are vin alb sigur mi-ar placea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Mancare de conopida cu pui si smantana