Saramura de pui

de Julie in Pui, 11 Iun 2010 | 3836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 copanele de pui
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un ardei iute
  • sare, vegeta, piper, boia,
  • malai pentru mamaliguta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Spalam carnea de pui ,o crestam putin si o condimentam cu sare, piper, condimente pentru carne de pui. O asezam apoi in gril si o lasam sa se rumeneasca, intorcand-o din cand in cand.


Intre timp pregatim saramura. Intr-un vas punem o cana cu apa apoi:usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul taiat rondele, cateva boabe de piper, sare,vegeta, patrunjel tocat si putina boia iute. Punem amestecul pe foc si-l lasam sa fiarba 5-6 minute, pana se

elibereaza toate aromele. Cand carnea este gata o bagam si pe ea in vasul cu saramura si mai dam 2-3 clocote,doar cat sa se patrunda putin.


Servim copanelele cu mamaliguta calda si stropite din belsug cu saramura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Julie 1

12.06.2010, 17:00

Bunica,

nadina73 1

13.06.2010, 02:19

super ,pacat ca nu pot sa te pun pe tine direct la favorite cu totu,super ideie5 furcu

Julie 1

14.06.2010, 08:52

Nadina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume scazute