Pui cu smantana

de Bunica in Pui, 1 Dec 2014 | 2756 vizualizari

 

Piept de pui cu smantana un preparat delicios pe care l-am facut pentru Ioana ,nepoata mea.Daca mai doresc si alti membri ai familiei ........este suficient,dar stiu ca ei ii place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 50 g. unt
  • 400 ml. lapte
  • 100 g. smantana
  • 2 linguri faina de orez
  • sare
  • piper
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana:

Pieptul de pui se spala si se pune la fiert,spumuindu-se cand e cazul.


Dupa ce a fiert pieptul de pui se lasa sa se raceasca,se scoate de pe os si se taie in cuburi .


Intr-o cratita se pune untul la topit.


Cand untul este topit se adauga faina de orez ,amestecand sa nu se formeze cocoloase.


Adaugam laptele si fierbem pana se ingroasa.


Adaugam pieptul de pui si lasam sa fiarba 2-3 minute.


Punem in compozitie zeama de lamaie,sare si piper dupa gust.


Se serveste cu patrunjel tocat fin.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Eu am fiert pieptul de pui alaturi de legume.In zeama ramasa am facut o supa.

2

Cratita folosita este de 1 l.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

babi5 1

03.12.2014, 07:26

Un mare leik

MARY1962 1

03.12.2014, 22:56

MMMM CE BUN!!!!!

marci49 1

09.12.2014, 07:34

Am citit de cateva ori reteta dar smantana nu o regasesc, in ce moment se adauga? Asta este de fapt o ciulama cu faina de orez.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor