Pui cu soté de morcovi si zucchini

de Sylvia in Pui, 12 Apr 2010 | 2975 vizualizari

 

O mancare lejera si delicioasa, buna si pentru un pranz lejer si in carul unei diete.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de carne de pui eu am pus o pulpa intreaga si o bucata mica de piept ( mereu gatesc carnea de pui cu pielea pe ea ca nu se usuca si  o inlatur atunci cand o mananc) ,
  • un zucchini,
  • un morcov mare , 
  • eu am pus 2 ciuperci aromate chinezesti pe care le-am cumparat uscate si le-am rehidratat , daca nu gasiti puteti sa puneti alte ciuperci aromate care se gasesc deshidratate ( hribi sau alte sortimente) sau puteti sa le  eliminati ,
  • o lingura ulei de masline,
  • putina sare,
  • piper,
  • condimente pentrut pui,
  • o jumatate lingurita de ghimbir pudra,
  • putina boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu soté de morcovi si zucchini:

Am taiat patratzele morcovul si un zucchini mare.


Am pus la incins o lingura de ulei de masline si am adaugat apoi bucatile de pui, le-am condimentat si le-am lasat sa se rumeneasca putin si am adaugat 100 ml de apa.


Le-am lasat la foc minim si cu capac timp de 10 minute sa se innabuseasca putin apoi am adaugat morcovul si ciupercile. Dupa inca 5 minute lasat la foc mic si amestecat din cand in cand am adaugat zucchini, care se face f repede in 2 minute e gata si am mai condimentat cu boia si ghimbir. Legumele trebuie lasate al dente ca sa fie gustoase,usor crocante atunci cand le mancam.


La sfarsit am asezonat cu sare si inca putin ghimbir ( fiind foarte aromat prefer sa il pun in mai multe etape in catitati infime ca sa nu fie prea predominant ca aroma).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu soté de morcovi si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Sylvia 1

12.04.2010, 15:27

Nadina ete foarte aromat si tare la gust, eu il folosesc si pudra si crud dat pe razatoare, in cantitati foarte mici, mai ales preparatele chinezesti. Il gasesti la orice magazin mare, sa il testezi ca e f sanatos cica intinereste si revigoreaza vasele de sange.

rivka 1

12.04.2010, 15:37

arata foarte bine si cred ca e si foarte gustoasa

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 17:49

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu pui