Pui cu unt, mustar si condimente

de Constelatialeu in Pui, 22 Dec 2014 | 1842 vizualizari

 

Pui,apa,pui,sare,pui,condimente,pui nu mai pui ca ai pus destul...cam asa sta treaba...deci pune mana sa pui....

 

INGREDIENTE

  • 2 pui,cca 3 kg amandoi
  • 100 g unt
  • 3 linguri mustar cu boabe
  • condimente pentru pui dulci si iuti
  • cimbru
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu unt, mustar si condimente:

Mai intai ne ocupam de pui.

Ii spalam, ii curatam de fulgi, apoi ii uscam cu un servet.

Ii crestam pe piept,pulpe.

Untul il amestecam cu mustarul,apoi adaugam condimentele dupa gust,omogenizam bine si ungem puii cu acest amestec.Apoi luam 2 borcane de 800 g le umplem cu apa si adaugam in apa cimbru si boabe de piper.

Asezam deasupra fiecarui borcan cate un pui,il fixam bine sa nu se rastoarne,apoi bagam borcanele cu pui la cuptor,la foc moderat cca 3 ore.Borcanele le asezam in tava aragazului,in care turnam apa.Din cand in cand verificam apa din tava,daca a scazut mai adaugam apa.Dupa 3 ore,cand sunt rumeni si bine patrunsi ii scoatem din cuptor si servim cu pofta.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu unt, mustar si condimente" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

anca_rm 1

23.12.2014, 09:09

foarte bun puiul asta al tau

Bya Ralu 1

23.12.2014, 15:28

unu e al meu?

mirela0911 1

28.12.2014, 09:27

Ce culoare, ce apetisant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V