Pui in crusta de mustar

de katty in Pui, 16 Noi 2014 | 1258 vizualizari

 

Pulpe de pui superdelicioase langa o garnitura usoara .Daca nu va place conopida , puteti alege orice legume va plac.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui intregi mai mici
  • 1 ceapa mai mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura unt
  • 75 gr pesmet
  • 1/2 legatura patrunjel verde tocat fin
  • sare
  • piper mozaic proaspat macinat
  • 2-3 linguri maioneza
  • 2 lingurite cu varf mustar
  • 2 linguri ulei pentru tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in crusta de mustar:

Intr-un castronel amestecam maioneza cu mustarul.
Tocam ceapa si usturoiul fin .
Incingem untul intr-o tigaie si prajim ceapa pana devine translucida . Adaugam usturoiul , lasam pana isi elibereaza aroma  , apoi adaugam pesmetul . Amestecam de cateva ori  si oprim focul . Adaugam patrunjelul tocat , sare si piper si omogenizam .
Pulpele spalate si sterse le dam cu sare , piper si  ulei si le punem la cuptor . Le lasam pana nu mai lasa zeama si sunt rumenite usor Scoatem tava din cuptor , ungem pulpele  mai intai cu maioneza amestecata cu mustar , apoi punem compozitia cu pesmet presand usor  .
Pornim sursa de foc din partea superioara a cuptorului si punem tava din nou .Lasam pana crusta se rumeneste  .
Servim cu garnitura de conopida sau broccoli .

 

RETETA IN IMAGINI

Pui in crusta de mustar-0
Pui in crusta de mustar-1

COMENTARII (4)

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

16.11.2014, 20:07

MotanLaOale

MotanLaOale 1

16.11.2014, 22:54

Rocsi

Rocsi 1

17.11.2014, 20:46

Este o bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!