Pui in sos de mustar cu smantana

de lia maria in Pui, 19 Mai 2010 | 5597 vizualizari

 

Un preparat delicios pe care-l servim cu paste.

 

INGREDIENTE

  • 4 aripioare de pui
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 400ml smantana
  • 2 linguri mustar
  • Frunze de patrunjel
  • Sare
  • piper
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de mustar cu smantana:

Punem putin ulei intr-o cratita si rumenim bucatile de carne pe toate partile. Intre timp,taiem ceapa si usturoiul marunt. Scoatem carnea rumenita pe o farfurioara si in uleiul ramas, dinstuim ceapa si usturoiul cam 5’, apoi adaugam smantana, sare,piper, lasam sa dea doua trei clocote,punem si mustarul, amestecam si la final, adaugam bucatile de carne.



Lasam la foc mic, sub capac aprox. 20’, pana se inmoaie bine carnea. Adaugam patrunjelul maruntit, amestecam si mancarea este gata de servit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de mustar cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (9)

lia maria 1

19.05.2010, 11:33

Multumesc fetelorsi daca tot ati pus furculite, aveti cu ce manca deci poftiti la masa

Bucataras Medi 1

19.05.2010, 17:05

mai pune si pentru mine un scaun ca vin si eu lia cu furculitele................

Sylvia 1

19.05.2010, 18:33

Imi place f tare combinatia si reteta, felicitari !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cum se face Sosul Alfredo pentru paste