Pui in sos de mustar cu smantana

de lia maria in Pui, 19 Mai 2010 | 10518 vizualizari

 

Un preparat delicios pe care-l servim cu paste.

 

INGREDIENTE

  • 4 aripioare de pui
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 400ml smantana
  • 2 linguri mustar
  • Frunze de patrunjel
  • Sare
  • piper
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de mustar cu smantana:

Punem putin ulei intr-o cratita si rumenim bucatile de carne pe toate partile. Intre timp,taiem ceapa si usturoiul marunt. Scoatem carnea rumenita pe o farfurioara si in uleiul ramas, dinstuim ceapa si usturoiul cam 5’, apoi adaugam smantana, sare,piper, lasam sa dea doua trei clocote,punem si mustarul, amestecam si la final, adaugam bucatile de carne.

Lasam la foc mic, sub capac aprox. 20’, pana se inmoaie bine carnea. Adaugam patrunjelul maruntit, amestecam si mancarea este gata de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de mustar cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

lia maria 1

19.05.2010, 11:33

Multumesc fetelorsi daca tot ati pus furculite, aveti cu ce manca deci poftiti la masa

Bucataras Medi 1

19.05.2010, 17:05

mai pune si pentru mine un scaun ca vin si eu lia cu furculitele................

Sylvia 1

19.05.2010, 18:33

Imi place f tare combinatia si reteta, felicitari !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu mustar si cus cus