Pui in sos de mustar cu smantana

de lia maria in Pui, 19 Mai 2010 | 6227 vizualizari

 

Un preparat delicios pe care-l servim cu paste.

 

INGREDIENTE

  • 4 aripioare de pui
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 400ml smantana
  • 2 linguri mustar
  • Frunze de patrunjel
  • Sare
  • piper
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de mustar cu smantana:

Punem putin ulei intr-o cratita si rumenim bucatile de carne pe toate partile. Intre timp,taiem ceapa si usturoiul marunt. Scoatem carnea rumenita pe o farfurioara si in uleiul ramas, dinstuim ceapa si usturoiul cam 5’, apoi adaugam smantana, sare,piper, lasam sa dea doua trei clocote,punem si mustarul, amestecam si la final, adaugam bucatile de carne.



Lasam la foc mic, sub capac aprox. 20’, pana se inmoaie bine carnea. Adaugam patrunjelul maruntit, amestecam si mancarea este gata de servit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de mustar cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

lia maria 1

19.05.2010, 11:33

Multumesc fetelorsi daca tot ati pus furculite, aveti cu ce manca deci poftiti la masa

Bucataras Medi 1

19.05.2010, 17:05

mai pune si pentru mine un scaun ca vin si eu lia cu furculitele................

Sylvia 1

19.05.2010, 18:33

Imi place f tare combinatia si reteta, felicitari !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si ardei copti