Pui la cuptor umplut cu leurda

de MIUTA in Pui, 22 Mai 2011 | 1839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui potrivit
  • o ceapa mare
  • 5 ciuperci champinion
  • o legatura de leurda
  • o legatura ceapa verde
  • o lingura untura(pentru uns puiul)
  • ulei
  • sare,pipier,vegeta cu gust de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor umplut cu leurda:

Se curata si se spala foarte bine puiul.Se unge cu untura in interior si in exterior si se condimenteaza dupa gust.


Intr-o cratita se caleste ceapa uscata si ciupercile pana scade bine apa din ele.Se opreste focul si se pune leurda si ceapa verde tocata.Se amesteca bine si se condimenteaza.Cu aceasta compozitie se umple puiul si se pune la cuptor la foc mediu spre mare.


Se lasa la cuptor aproape 2 ore.Am servit puiul cu cartofi prajiti si compozitia de leurda si ciuperci, umplutura din pui.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor umplut cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MIUTA 1

23.05.2011, 10:13

Multumesc Sufletista,Mamaieelena,Anamaria,Ionela

kamy 1

23.05.2011, 11:46

deyutzky 1

29.05.2011, 12:05

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu legume si piept de pui