Pui la punga de "hartie"

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2010 | 8268 vizualizari

 

mama cand eram copii ne facea pui la punga ,bine mai rara ca pe vremurile acelea...........si era fanstic de bun,iar dupa revolutie stiu ca incepuse sa fie pui la rotisor ...........doamne cand trecei pe acolo era un miros .................fantastic

 

INGREDIENTE

  • pui
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • punga de hartie
  • usturoi
  • smantana-pt mujdei
  • cartofi-pt garnitura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga de "hartie":

Se curata puiul(eu am pus doar jumate ,sotul nu era acasa si pt mine si copii a fost suficient si a mai si ramas )se condimenteaza bine cu sare piper si usturoi.


Se ia punga de hartie se pune ulei in ea si se intorce pe toate partile ,pt a nu se lipi carnea de punga.


Se ia puiul bine condimentat si se pune in punga


se strange bine la capat si se pune intr-o tava cu 1 canita mica de apa ,


se da la cuptor 45 minute la 170 grade.


Inainte sa fie gata daca doriti sa fie putin mai rumen se rupe punga si se mai lasa 10 minute la foc mare(atentie la punga va puteti arde)


Se scoate si se serveste cu mujdei de usturoi cu smantana si cartofi prajiti


de data aceasta,piticii au zis sa le tai cartofi tip chips dar la prajire nu s-a mai vazut ca sant chipsuri,oricum au fost buni


Mujdeiul :se curata usturoiul se piseaza bine apoi se pune putina sare si se amesteca , apoi se pune cate putin ulei ca si la maioneza dupa care se pune smantana.............e minunat


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga de "hartie"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

nadina73 1

15.06.2010, 18:31

am inteles nici o probloema punem doi la pungasau chiar 3

mariac 1

15.06.2010, 23:03

elena1988 1

25.03.2011, 12:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Cotlete de berbecut cu sos de menta