Pui Madras

de Bucataras Diana in Pui, 27 Oct 2016 | 4665 vizualizari

 



 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de pui;
  • 3 linguri de ulei
  • 1 ceapa,
  • 1 praz,
  • 1 lingurita de ghimbir,
  • 5 catei de usturoi pisat,
  • 2 lingurite de chimion macinat
  • 1 lingurita de coriandru,
  • 1 lingurita turmeric,
  • 1/2 lingurita fulgi de ardei iute,
  • 1/2 lingurita de boia de ardei,
  • 1 lingurita curry,
  • sare,
  • piper,
  • o conserva de rosii decojite, tocate,
  • apa,
  • 1 lingurita de garam masala
  • frunze de menta pentru decor.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Madras:

Taiem carnea de pui cubulete si o asezonam cu sare si piper. Intr-un wok sau intr-o cratita incingem uleiul, adaugam ceapa si prazul tocate marunt si le calim. Apoi adaugam usturoiul zdrobit, ghimbirul, fulgii de ardei iute si calim 2-3 minute. Adaugam chimionul,coriandrul,turmericul, boia de ardei, curry si carnea. Dupa ce se rumeneste carnea pe toate partile, punem rosiile si apa, dam intr-un clocot, micsoram focul si lasam la fiert 30-35 minute. Amestecam din cand in cand. Daca se ingroasa prea tare si se lipeste de fundul cratitei, adaugam putina apa si amestecati. Spre sfarsit adaugam garam masala si lasam pe foc inca 10 minute, neacoperita. Decoram cu frunze de menta si servim cu garnitura de gnocchi.Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Madras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

27.10.2016, 20:05

Suna bine!

Bucataras Diana 1

27.10.2016, 20:56

Multumesc

Panacris 1

31.10.2016, 09:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui in sos de smantana la cuptor