Pui parmigiana

de Lau in Pui, 18 Iul 2013 | 2493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • faina
  • branza brie(cascaval)
  • Sosul de rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5 rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2-3 catei usturoi
  • busuioc verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui parmigiana:

Pieptul de pui l-am taiat felii si il batem putin cu ciocanul,

Eu am pus intr-un vas 100 ml vin,sare,piper,busuioc, si am dat la frigider 30 min

Pregatim 3 farfurii in care vom pune faina,pesmetul amestecat cu sare si piper,ouale batute  cu furculita.

Trecem fiecare bucata prin faina(scuturam surplusul),prin ouale batute  si pesmet(pe ambele  parti avand grija sa se lipeasca pe toata suprafata carnii)

Le prajim in uleiul incalzit pe ambele parti,le scoatem pe un servetel absorbant,

Sosul de rosii,calim ceapa in putin ulei incalzit,adaugam pasta de tomate si lasam sa se caleasca putin impreuna,dupa care adaugam rosiile(pisate in blender cu busuiocul si usturoiul)potrivim de sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana scade si devine mai grosut,

In tava termorezistenta adaugam sosul de rosii(din care am oprit putin)adaugam snitele de pui,deasupra sos de rosii(care l-am oprit)si deasupra branza rasa,

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce puiul se rumeste frumos,

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pui parmigiana-0
Pui parmigiana-1
Pui parmigiana-2
Pui parmigiana-3
Pui parmigiana-4
Pui parmigiana-5
Pui parmigiana-6
Pui parmigiana-7
Pui parmigiana-8
Pui parmigiana-9

COMENTARII (24)

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

20.07.2013, 11:49

bun

Lau

Lau 1

23.07.2013, 18:33

mihaelar63

mihaelar63 1

24.07.2013, 00:24

Placeee !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!