Pui pentru Dia

de -Miti- in Pui, 8 Mai 2011 | 6559 vizualizari

 

Am incercat cel mai cumintel titlu:))) Cand am suit puiul asta sus pe protap, m-a dus gandul direct la Dia. Puiul asta avea bulane si un piept generos, exact cum ii place ei. Si mai era si rumenit, dar asta mai incolo,cand a fost gata.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare , sa fie generos
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • pudra de usturoi
  • sare
  • piper
  • crengute de cimbru uscate si proaspete
  • apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pentru Dia:


Se spala puiul bine si se usuca folosind un prosop de bucatarie de unica folosinta.


Se curata ceapa si se taie in patru.


Se curata si usturoiul.


Se pun doua bucati de ceapa inauntrul puiului si 2-3 usturoi.


Bagati mana ca nu-i faceti operatie,ii bagati niste arome.


Se unge cu sare,piper si pudra de usturoi peste tot.Se poate face o pasta cu unt...daca intreaba cineva,e lotiunea de corp a puiului.


Se mai pun si niste crengute de cimbru inauntru.


Se mai pot pune bucati de usturoi intre piele si piept.


Se pune pe suport, dar precis merge si pe sticla.


Se pune suportul in tava si se adauga cam o cana de apa.


Apa se va folosi la stropit puiul din cand in cand ca sa nu se usuce.


Am stropit la fiecare 15 minute sa nu iasa puiul zbarcit...doar nu l-am bagat pui si-l scot gaina batrana!


Eu l-am tinut cam o ora si jumatate, dar depinde si de cuptor.


Eu acuma il scot de pe suport si il pun pe masa,depinde de Dia ce si cui da.


Pofta buna sa aveti!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pentru Dia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

diaconta 1

09.05.2011, 23:02

Miti tot intact pieptul???oare nu le place ca-i cu dedicatie?

-Miti- 1

10.05.2011, 09:14

intact dia le-o fi rusine sa faca primul pas

-Miti- 1

10.05.2011, 20:14

dia,sa stii ca il pun la afumat...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mix de legume chinezesc