Pui pentru Dia

de Mitinita in Pui, 8 Mai 2011 | 10259 vizualizari

 

Am incercat cel mai cumintel titlu:))) Cand am suit puiul asta sus pe protap, m-a dus gandul direct la Dia. Puiul asta avea bulane si un piept generos, exact cum ii place ei. Si mai era si rumenit, dar asta mai incolo,cand a fost gata.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare , sa fie generos
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • pudra de usturoi
  • sare
  • piper
  • crengute de cimbru uscate si proaspete
  • apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pentru Dia:

 

Se spala puiul bine si se usuca folosind un prosop de bucatarie de unica folosinta.

Se curata ceapa si se taie in patru.

Se curata si usturoiul.

Se pun doua bucati de ceapa inauntrul puiului si 2-3 usturoi.

Bagati mana ca nu-i faceti operatie,ii bagati niste arome.

Se unge cu sare,piper si pudra de usturoi peste tot.Se poate face o pasta cu unt...daca intreaba cineva,e lotiunea de corp a puiului.

Se mai pun si niste crengute de cimbru inauntru.

Se mai pot pune bucati de usturoi intre piele si piept.

Se pune pe suport, dar precis merge si pe sticla. 

Se pune suportul in tava si se adauga cam o cana de apa. 

Apa se va folosi la stropit puiul din cand in cand ca sa nu se usuce.

Am stropit la fiecare 15 minute sa nu iasa puiul zbarcit...doar nu l-am bagat pui si-l scot gaina batrana!

Eu l-am tinut cam o ora si jumatate, dar depinde si de cuptor.

Eu acuma il scot de pe suport si il pun pe masa,depinde de Dia ce si cui da.

Pofta buna sa aveti!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pentru Dia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

diaconta 1

09.05.2011, 23:02

Miti tot intact pieptul???oare nu le place ca-i cu dedicatie?

Mitinita 1

10.05.2011, 09:14

intact dia le-o fi rusine sa faca primul pas

Mitinita 1

10.05.2011, 20:14

dia,sa stii ca il pun la afumat...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla