Pui pentru Dia

de -Miti- in Pui, 8 Mai 2011 | 6125 vizualizari

 

Am incercat cel mai cumintel titlu:))) Cand am suit puiul asta sus pe protap, m-a dus gandul direct la Dia. Puiul asta avea bulane si un piept generos, exact cum ii place ei. Si mai era si rumenit, dar asta mai incolo,cand a fost gata.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare , sa fie generos
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • pudra de usturoi
  • sare
  • piper
  • crengute de cimbru uscate si proaspete
  • apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pentru Dia:


Se spala puiul bine si se usuca folosind un prosop de bucatarie de unica folosinta.


Se curata ceapa si se taie in patru.


Se curata si usturoiul.


Se pun doua bucati de ceapa inauntrul puiului si 2-3 usturoi.


Bagati mana ca nu-i faceti operatie,ii bagati niste arome.


Se unge cu sare,piper si pudra de usturoi peste tot.Se poate face o pasta cu unt...daca intreaba cineva,e lotiunea de corp a puiului.


Se mai pun si niste crengute de cimbru inauntru.


Se mai pot pune bucati de usturoi intre piele si piept.


Se pune pe suport, dar precis merge si pe sticla.


Se pune suportul in tava si se adauga cam o cana de apa.


Apa se va folosi la stropit puiul din cand in cand ca sa nu se usuce.


Am stropit la fiecare 15 minute sa nu iasa puiul zbarcit...doar nu l-am bagat pui si-l scot gaina batrana!


Eu l-am tinut cam o ora si jumatate, dar depinde si de cuptor.


Eu acuma il scot de pe suport si il pun pe masa,depinde de Dia ce si cui da.


Pofta buna sa aveti!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pentru Dia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

diaconta 1

09.05.2011, 23:02

Miti tot intact pieptul???oare nu le place ca-i cu dedicatie?

-Miti- 1

10.05.2011, 09:14

intact dia le-o fi rusine sa faca primul pas

-Miti- 1

10.05.2011, 20:14

dia,sa stii ca il pun la afumat...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pui cu naut a la italienne