Pui Stifado

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 29 Mai 2010 | 7386 vizualizari

 

reteta am vazut-o la miha si am facut cateva modificari

 

INGREDIENTE

  • -1 kg pulpe/piept de pui
  • -ulei de masline
  • -400 g ceapa(arpagic)
  • -6 catei usturoi(eu am pus si cateva fire)
  • -2 foi dafin
  • -4 linguri de pasta/5 rosii decojite
  • -patrunjel
  • -sare,piper
  • -scortisoara,cuisoare(daca va plac,eu nu am pus)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Stifado:

Carnea taiata bucati se prajeste foarte bine in ulei de masline,cand e gata se scoate pe o farfurie.In uleiul ramas se pune ceapa taiata mai mare(sau arpagicul intereg),usturoiul dat prin presa si cel verde taiat bastonase,foile de dafin,rosiile si se lasa sa se caleasca.


Cand ceapa s-a inmuiat putin se pun bucatile de carne,pasta de tomate si apa cat sa acopere totul.Se lasa la foc mic,cu capac aprox o ora. De obicei se serveste cu garnitura de orez,dar pe mine mirosul de patrunjel m-a dus cu gandul la mamaliguta asa ca am facut una mica.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stifado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

adry88 1

07.07.2011, 17:31

vreau si eu o portie

jolygina 1

09.06.2013, 00:06

babi5 1

10.06.2013, 14:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu legume