Pui Tikka Masala

de -Licurici- in Pui, 17 Ian 2020 | 938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru pui:
    • 300 g piept de pui;
    • 250 g iaurt grecesc;
    • condimente: sare, turmeric, piper rosu, ghimbir macinat, chimion, cardamon, boia iute, amestec garam masala;
    • 30 g unt.
  • Pentru sos:
    • 1 ceapa rosie mica;
    • 1 ceapa alba mica;
    • 150 ml bulion sau rosii pasate;
    • 3 linguri smantana grasa;
    • ulei;
    • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Tikka Masala:


Condimentele se amesteca cu iaurtul grecesc, apoi cu pieptul de pui (taiat cubulete) si se lasa la marinat cateva ore.


Pieptul de pui, inclusiv sosul in care a fost marinat, se prajeste in unt, pana se rumeneste pe toate partile.


Pentru sos, ceapa tocata marunt, se caleste in putin ulei, apoi se adauga bulionul, o cana cu apa si se lasa sa fiarba pana scade.


Se adauga carnea prajita si smantana.


Se mai lasa 5-10 min pe foc si se potriveste gustul de sare si piper.


Se serveste cu orez si paine naan.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Tikka Masala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

dantes 1

18.01.2020, 12:34

Bun!

mirela0911 1

19.01.2020, 11:55

Ce bunatate!

Rocsi 1

20.01.2020, 18:33

Nu sunt o mare fana a mancarurilor foarte condimentate, dar o portie mica tot as servi de aici!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă trandafir cu mere

de Ancutsa 6

ieri la 23:44

Papanași

pe 20.10 la 21:39

Vinete aperitiv

de RODIMUR 7

pe 20.10 la 20:03

Gem de gutui cu lavanda

pe 20.10 la 16:45

RETETA RECOMANDATA
Mancarica picanta cu ghebe si piept de pui