Pui umplut

de Bucataras in Pui, 6 Feb 2010 | 6379 vizualizari

 

Prietenii de la Good Food, cea mai buna revista culinara din Ro, recomanda bucatarasilor o reteta delicioasa de Pui umplut in stil marocan

 

INGREDIENTE

  • 50g de cuscus
  • 1 lingurita amestec de Ras el Hanout
  • 8 caise uscate, tocate
  • 2 linguri seminte de pin (se gasesc
    in hipermarketurile Real)
  • o legatura mica de patrunjel, tocata
  • 4 piepti de pui mari, dezosati, fara piele
  • 2 linguri ulei de masline

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut:

1 Se asaza cuscusul si amestecul de condimente într-un bol termorezistent si se toarna deasupra 50ml de apa fierbinte. Se acopera si se lasa deoparte 5 minute. Se amesteca cuscusul cu o furculita, se adauga caisele, semintele de pin, patrunjelul si se omogenizeaza. Se asezoneaza cu sare si piper.


2 Se încalzeste cuptorul la 190° C/gaz 5. Se face o crestatura adanca in fiecare piept de pui, ca sa se formeze cate un buzunar. Se umplu buzunarele cu amestecul de cuscus, apoi se asaza pieptii într-o tava. Se ung cu ulei pe deasupra si se dau la cuptor 20 de minute, pana se fac bine. Se servesc cu cartofi copti si cu salata verde.


PS. Aceasta reteta este publicata pe www.bucataras.ro prin acord cu revista Good Food

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Dana_Retetegg 1

12.12.2010, 23:59

elena1988 1

08.02.2011, 14:19

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut la cuptor cu cartofi