Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman

de ela in Pui, 20 Sep 2010 | 8505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pui
  • 2conserve ciuperci
  • 1ceapa
  • 1ardei capia
  • sare,piper,vegeta
  • 1ou
  • 2felii de paine
  • patrunjel
  • smantana
  • boia
  • ulei
  • 1,5kg cartofi
  • condiment fuchs pt cartofi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman:

Spalam puiul si il stergem.Intr-un castron punem 3linguri de smantana cu 2lingurite de boia si 1lingura de ulei si le amestecam bine.Ungem cu aceasta pasta tot puiul pe exterior si in interior.

Curatam ceapa si o  tocam marunt,o punem in putin ulei intr-o craticioara si o lasam la calit cateva minute.Taiem marunt ciupercile si le punem peste ceapa.La fel,curatam ardeiul si il tocam marunt si il adaugam si pe el si lasam pe foc 15minute.Saram si piperam dupa gust.Adaugam si painea inmuiata in apa si stoarsa bine si o mana de patrunjel tocat.Oprim focul si adaugam un ou intreg si amestecam bine.Lasam sa se raceasca putin.

Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete.

Punem cartofii in vasul roman(lasat in apa rece 20minute in prealabil) si presaram deasupra condiment pt pui.

Umplem puiul cu compozitia de ciuperci si il coasem,daca vrem ca sa nu iese compozitia afara(eu nu l-am cusut) .

Punem puiul peste cartofi,punem putina apa  si punem  capacul pe vas si dam la cuptor 2ore,apoi dam capacul jos si mai lasam 20minute sa se rumeneasca frumos.

Servim cu o salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (112)

iSyc 1

11.01.2011, 19:54

civilizatia A PORNIT din timisoara. sa speram ca se mai intoarce

ela 1

11.01.2011, 19:56

Mircea,nu cred ca se mai intoarce,s-a ratacit

ela 1

11.01.2011, 19:57

Onesta,imi place sa gatesc in vasul asta,mancarea este delicioasa

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui cu ardei si kaiser