Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate

de ionix in Pui, 3 Aug 2010 | 2404 vizualizari

 

e cel mai "Smecher" pui :)):))

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare si frumos
  • Cateva rosii cherry
  • 7-8 catei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei de masline
  •  Pentru alifie:
  • 2 linguri cu mustar
  • lingura mare cu unt moale
  • o lingurita oregano
  • Putina pudra de chilli
  • un varf de cutit cu sare

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate:

Toate ingredientele pentru „alifie” se pun intr-un bol si se amesteca bine, pana se inglobeaza toate ingredientele.


Puiul se spala bine bine si se curata de eventuale grasimi sau puf nedorit.


Ungem puiul cu „alifia” obtinuta, bagam putin si in el.


Rosiile cherry le spalam bine, curatam usturoiul si il spalam.


Introducem rosiile si usturoiul in pui.


Ungem tava cu uleiul de masline si asezam puiul uns.


Se da la cuptor, mai intai la foc mic pana se face puiul, d in cand in cand mai ungem puiul cu grasimea lasata de pui., apoi timp de 10-15 minute dam la foc mare pentru a se rumeni


Noi l-am servit cu cartofi fierti si mult mujdei. :D:D


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

puiul este facut daca atunci cand introduci o furculita in piept, furculita intra usor

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Bucataras Medi 1

04.08.2010, 08:23

si eu ce mai iau ca vad ca si sosul s-a terminat...............5 furci ............

dentistutza 1

04.08.2010, 12:50

super titlu'!!! si produsul...iammi...

jolygina 1

04.08.2010, 13:33

yam yam vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor