Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi

de Bucataras Medi in Curcan, 3 Iun 2012 | 6535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa superioara de curcan
  • 1/2 kg cartofi noi
  • 4-5 fire de usturoi verde
  • ulei de masline
  • rosmarin uscat
  • 1 pahar cu vin alb demi-sec
  • marar verde
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi:

Carnea de curcan se spala,se usuca folosind un prosop absorbant apoi se cresteaza pe langa os , se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare ,piper si rosmarin.Intepam (cu ajutorul virfului cutitului) din loc in loc carnea si impanam cu usturoi verde si apoi o asezam intr-un vas care urmeaza sa-l bagam in cuptor.

Cartofii se curata,se spala .......eu am folosit cartofi mai mici asa ca pe unii i-am lasat intregi si ce a fost mai maricei i-am taiat in  doua.Asezam cartofii in vas alaturi de carne ,ii condimentam si pe ei cu sare,piper si rosmarin  si ii stropim cu ulei.Adaugam si restul de usturoi verde taiat , turnam vinul,putina apa si dam la cuptor.Din cand in cand stropim carnea si cartofii cu sosul din vas.

Tinem pana cand totul este bine facut. Asezonam cu marar verde si servim cald.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pulpa de curcan  impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi-0
Pulpa de curcan  impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi-1
Pulpa de curcan  impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi-2
Pulpa de curcan  impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi-3
Pulpa de curcan  impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi-4

COMENTARII (28)

Laly

Laly 1

03.06.2012, 23:35

Medi ce bunatate ai facut,vin spre tine poate mai prin un cartof macar

_Alina_

_Alina_ 1

04.06.2012, 09:00

Ce delicios arata!

mihaelar63

mihaelar63 1

07.06.2012, 14:39

Da bine stii sa faci pozele , de restu ....pana nu gust nu ma exprim

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!