Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi

de Bucataras Medi in Curcan, 3 Iun 2012 | 10628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa superioara de curcan
  • 1/2 kg cartofi noi
  • 4-5 fire de usturoi verde
  • ulei de masline
  • rosmarin uscat
  • 1 pahar cu vin alb demi-sec
  • marar verde
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi:

Carnea de curcan se spala,se usuca folosind un prosop absorbant apoi se cresteaza pe langa os , se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare ,piper si rosmarin.Intepam (cu ajutorul virfului cutitului) din loc in loc carnea si impanam cu usturoi verde si apoi o asezam intr-un vas care urmeaza sa-l bagam in cuptor.

Cartofii se curata,se spala .......eu am folosit cartofi mai mici asa ca pe unii i-am lasat intregi si ce a fost mai maricei i-am taiat in  doua.Asezam cartofii in vas alaturi de carne ,ii condimentam si pe ei cu sare,piper si rosmarin  si ii stropim cu ulei.Adaugam si restul de usturoi verde taiat , turnam vinul,putina apa si dam la cuptor.Din cand in cand stropim carnea si cartofii cu sosul din vas.

Tinem pana cand totul este bine facut. Asezonam cu marar verde si servim cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Laly 1

03.06.2012, 23:35

Medi ce bunatate ai facut,vin spre tine poate mai prin un cartof macar

_Alina_ 1

04.06.2012, 09:00

Ce delicios arata!

mihaelar63 1

07.06.2012, 14:39

Da bine stii sa faci pozele , de restu ....pana nu gust nu ma exprim

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale