Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi

de Roxana in Curcan, 1 Iun 2010 | 5695 vizualizari

 

asta este pt sotul meu....as roade si eu putin dar nu mai am voie :P

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan(nu stiu gramajul)
  • sare, piper, paprik, cimbru
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 cartofi mari
  • 2 linguri smantana
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi:

Condimentam pulpa de curcan si o lasam in frigider 2-3 ore sa se patrunda condimentele. Apoi o ungem cu uleiul de masline si o dam la cuptor. Eu am tinut-o la cuptor vreo 2 ore, prima ora acoperita cu folie si am intors-o pe amandoua partile, apoi inca o ora fara folie si am tot intors-o si am uns-o cu uleiul.


Cartofii ii curatam si ii taiem in 6, ii fierbem de jumatate. Cand sunt fierti ii scurgem, ii punem intr-o tava si desupra punem smantana cu vegeta. Dam la cuptor 10-15 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Roxana 1

02.06.2010, 21:23

e de aseara Silvia. am facut pt sotul meu ca el nui la dieta siti dai seama ceam mai salivat

Adinacarla 1

03.06.2010, 00:14

e tare aspectuasa...si eu vreau sa tin dieta...ce dita tii?

Ramonaky 1

04.06.2010, 19:12

ce dieta fetelor,cu asa bunatati pe aici,numai dieta nu o sa reusim sa tinem noi roxana arata f bine,vin si eu cu 5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor