Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi

de Roxana in Curcan, 1 Iun 2010 | 5471 vizualizari

 

asta este pt sotul meu....as roade si eu putin dar nu mai am voie :P

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan(nu stiu gramajul)
  • sare, piper, paprik, cimbru
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 cartofi mari
  • 2 linguri smantana
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi:

Condimentam pulpa de curcan si o lasam in frigider 2-3 ore sa se patrunda condimentele. Apoi o ungem cu uleiul de masline si o dam la cuptor. Eu am tinut-o la cuptor vreo 2 ore,  prima ora acoperita cu folie si am intors-o pe amandoua partile, apoi inca o ora fara folie si am tot intors-o si am uns-o cu uleiul.

Cartofii ii curatam si ii taiem in 6, ii fierbem de jumatate. Cand sunt fierti ii scurgem, ii punem intr-o tava si desupra punem smantana cu vegeta. Dam la cuptor 10-15 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Roxana 1

02.06.2010, 21:23

e de aseara Silvia. am facut pt sotul meu ca el nui la dieta siti dai seama ceam mai salivat

Adinacarla 1

03.06.2010, 00:14

e tare aspectuasa...si eu vreau sa tin dieta...ce dita tii?

Ramonaky 1

04.06.2010, 19:12

ce dieta fetelor,cu asa bunatati pe aici,numai dieta nu o sa reusim sa tinem noi roxana arata f bine,vin si eu cu 5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!