Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

de Sidy in Oaie, 7 Mai 2013 | 2081 vizualizari

 

Traditia spune ca pe masa de Paste , romanul trebuie sa aiba friptura de miel.Dar voiam sa nu fac traditionala friptura, asa ca am ales sa o fac pe aceasta.
Frunzele de coriandru au un gust deosebit de al semintelor, putin mai... acide.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de miel
  • 2-3 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 200 ml vin
  • 1 lingura untura
  • frunze coriandru verde
  • frunze marar verde
  • sare
  • boia
  • piper
  •  pentru marinada:
  • ulei
  • zeama de lamaie
  • frunze de coriandru
  • sare
  • piper
  • 1 pahar vin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru:

Pregatim marinada in care vom tine macar 2-3 ore , pulpele de miel bine spalate ,sterse si portionate.


Dupe ce le-am scos din marinada le dam cu putina boia.


Taiem ceapa si usturoiul verde marunt si le asezam intr-o tava pe care am uns-o cu untura.


Deasupra asezam pulpele si mai presaram ceapa si usturoi verde.


Adaugam vinul si introducem tava la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade, pentru aproximativ 50-60 de minute.


Inlaturam verdeturile de deasupra, intoarcem pulpele si punem peste ele frunze verzi de coriandru.


Mai lasam friptura la cuptor pentru 10-15 minute sa se rumeneasca.


Servim friptura alaturi de cartofi piure si salata verde.


Pofta mare sa aveti !

 

TIPS-URI

1

Dupa ce friptura este bine rumenita o lasam macar 10 minute sa se odihneasca in cuptor, abia apoi o servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

07.05.2013, 15:28

Anett 1

07.05.2013, 15:51

tare bun!

Sim0na 1

07.05.2013, 20:24

N-am folosit niciodata frunze de coriandru.. Tare sunt curioasa de custul carnii de miel in combinatia facuta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel