Pulpa de porc coapta in bere, cu cartofi

de katty in Porc, 26 Noi 2017 | 3075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 500 ml bere neagra
  • 700 gr cartofi rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru
  • boia iute
  • 2 linguri de ulei
  • patrunjel verde pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc coapta in bere, cu cartofi:

Taiem pulpa de porc in bucati mai maricele si le punem intr-un castron. Adaugam, piper, cimbru, foile de dafin, boiaua si berea, acoperim vasul si il lasam la rece pentru cateva ore (de preferat de seara pana dimineata). Punem carnea impreuna cu tot continutul  castronului in vasul multicooker-ului si il setam pe BAKE, 150 de grade C.  Il lasam sa se coaca pana zeama scade de 3/4 si carnea  se inmoaie.

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in patru. Adaugam cartofii, sare si uleiul si ii lasam  pana zeama scade de tot. Ocazional amestecam. Cand zeama a scazut, ridicam capacul si pornim optiunea FRY pentru 5 minute.

Servim friptura presarata cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc coapta in bere, cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu usturoi