Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 7 Ian 2014 | 4776 vizualizari

 

O reteta delciioasa care am pregatit-o de Craciun,e luata de la Dana Cristea,e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pulpa de porc
  • 1-2 pahare de apa
  • 50 ml vin
  • sare/piper

Pentru sos:

  • 4 linguri de mustar
  • 4 linguri de ketchup
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor:

Pulpa de porc se spala sub jet de apa rece si se taie felii de grosimea unui deget.


Mustarul se amesteca cu ketchupul,uleiul si cimbrul,sarea si piperul.


Feliile de carne se pun la marinat in sosul format timp de o ora in frigider.


Se pun feliile in tava,peste sosul ramas se pune apa se amesteca putin si se toarna peste carne.


Se pun si feliile de usturoi si se da la cuptor pentru o ora.


Cand carnea e aproape gata se stropeste cu vin,se mai da la cuptor 5-10 minute.


Se serveste cu piure de cartofi si piure de morcovi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

roxana_simona 1

13.01.2014, 22:17

delicios

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 15:39

grozava pulpa

Raluca57 1

13.11.2014, 07:45

A ieșit grozava!!! Intr-adevar carnea s-a frăgezit f bine, iar gustul este deosebit. Foarte buna rețetă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor