Pulpa de porc si cartofi la cuptor

de ionix in Porc, 27 Sep 2010 | 10879 vizualizari

 

dap... din nou mancare pt sot :D

 

INGREDIENTE

  • circa 1 kg de pulpa de porc
  • 6-7 cartofi potriviti
  • o ceapa mare
  • 6-7 catei de usturoi
  • un gogosar 
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 100 ml apa
  • amestec de condimente:  
  • 1/2 lingurita cu busuioc
  • un varf de lingurita cu chimen
  • sare
  • un varf de lingurita cu pudra de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc si cartofi la cuptor:

Pulpa de porc o spalam bine si o taiem felii nu foarte groase, cam de 2 cm.


Cartofii se curata, se spala si se taie-n 4.


Ungem cu ulei cartofii si feliile de carne iar apoi condimentam cu amestecul de condimente.


Asezam cartofii si carnea de porc intr-un vad de yena.


Gogosarul il dam pe masina sau pe razatoare si-l amestecam cu apa.


Turnam apa cu gogosari peste carne si cartofi.


Ceapa se taie julien si usturoiul feliute iar apoi le punem printre cartofi si carne.


Dam la cuptor la foc mic, in partea de sus, pana cand carnea se va patrunde.


Apoi vom da focul mai iute, cam la mediu, si lasam pana se rumenesc cartofii si feliile de carnita.


Se serveste cald alaturi de muraturi, salata de varza sau orice alta salata.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

nadina73 1

29.09.2010, 00:33

buna rau ,sant in criza de timp dar vreua o portie rapida 5f

mena29 1

29.09.2010, 08:25

maria_claudia 1

29.09.2010, 10:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume