Pulpa de porc si cartofi la cuptor

de ionix in Porc, 27 Sep 2010 | 9722 vizualizari

 

dap... din nou mancare pt sot :D

 

INGREDIENTE

  • circa 1 kg de pulpa de porc
  • 6-7 cartofi potriviti
  • o ceapa mare
  • 6-7 catei de usturoi
  • un gogosar 
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 100 ml apa
  • amestec de condimente:  
  • 1/2 lingurita cu busuioc
  • un varf de lingurita cu chimen
  • sare
  • un varf de lingurita cu pudra de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc si cartofi la cuptor:

Pulpa de porc o spalam bine si o taiem felii nu foarte groase, cam de 2 cm.


Cartofii se curata, se spala si se taie-n 4.


Ungem cu ulei cartofii si feliile de carne iar apoi condimentam cu amestecul de condimente.


Asezam cartofii si carnea de porc intr-un vad de yena.


Gogosarul il dam pe masina sau pe razatoare si-l amestecam cu apa.


Turnam apa cu gogosari peste carne si cartofi.


Ceapa se taie julien si usturoiul feliute iar apoi le punem printre cartofi si carne.


Dam la cuptor la foc mic, in partea de sus, pana cand carnea se va patrunde.


Apoi vom da focul mai iute, cam la mediu, si lasam pana se rumenesc cartofii si feliile de carnita.


Se serveste cald alaturi de muraturi, salata de varza sau orice alta salata.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

nadina73 1

29.09.2010, 00:33

buna rau ,sant in criza de timp dar vreua o portie rapida 5f

mena29 1

29.09.2010, 08:25

maria_claudia 1

29.09.2010, 10:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi

de xana 5

ieri la 16:02

Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca

de Oana 9

ieri la 14:00

Napolitane de post

de xana 5

ieri la 13:15

Tarta cu ciocolata si blat din granola

ieri la 10:15

Tortulet de biscuiti

de GeorgiG 5

pe 20.02 la 21:59

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu afumatura