Pulpa marinata la cuptor

de Valclaudia in Porc, 26 Dec 2013 | 2458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg pulpa proaspata de porc
  • carnati de porc proaspeti
  • 4 foi de dafin
  • 5-6 linguri de ulei
  • 1 capatana mare de usturoi
  • 300 ml vin rosu de casa
  • boabe de mustar (2 linguri)
  • boabe de piper
  • sare si piper dupa gust
  • sos de soia (6-7 linguri)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa marinata la cuptor:

Spalam carnea si o taiem felii potrivite. Ungem feliile cu ulei.


Usturoiul se curata de coaja si se taie rondele.


Intr-un castron de plastic preparam marinata: amestecam sosul de soia cu boabele de mustar si de piper.

Adaugam sare si piper dupa gust, foile de dafin, usturoiul taiat rondele iar la final un pahar mare de vin rosu de casa (300 ml).


Adaugam carnea in castron, amestecam bine si dam castronul (acoperit!) la rece pana a doua zi.


Asezam a doua zi feliile marinate intr-o tava, turnam marinata (sosul in care am tinut peste noapte carnea) deasupra, mai adaugam daca consideram necesar putin ulei, asezam bucati de carnati proaspeti peste carnea din tava, acoperim cu staniol si dam tava la cuptor pentru 90 minute la temperatura medie.


La jumatatea timpului de preparare indepartam staniolul pentru a lasa carnea sa se rumeneasca.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa marinata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MIUTA 1

26.12.2013, 16:18

Rocsi 1

26.12.2013, 16:28

Foarte buna

diaconta 1

26.12.2013, 22:49

Bunaciune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu sunca si usturoi la cuptor