Pulpe de curcan afumate

de Retete cu Margareta Cismasiu in Curcan, 3 Noi 2014 | 12526 vizualizari

 

Prefer sa pregatesc in casa afumaturile si mezelurile decat sa iau din supermarketuri.Imi place sa stiu ce mananc,plus de asta,am avantajul ca le pregatesc pe gustul nostru.Tocmai de aceea am pregatit si aceste pulpe de curcan afumate.Modul de preparare e acelasi cu cel al pieptului de curcan afumat asa ca sa trecem la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de curcan,
  • sare grunjoasa,
  • piper,
  • boia dulce,
  • boia iute,
  • cimbru,
  • coriandru,
  • usturoi,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan afumate:

Se da jos pielea de pe pulpe,se spala si se pun in sare sa stea 4-5 zile.Se pregateste un bait din usturoiul zdrobit,ulei si condimente.Pulpele se spala de sare,se lasa sa se zvante apoi se ung bine de tot cu baitul,iar restul se toarna peste ele.Se mai lasa sa stea asa inca trei zile,timp in care se mai intoarce carnea de cateva ori. Dupa ce s-a aromat in bait,se scot pulpele,se lasa o zi sa se zvante si se pun la fum.

Se tin trei zile.In fiecare zi se face un fum. Dupa ce se ia de la fum se lasa sa stea o zi,apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan afumate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (9)

Anett 1

04.11.2014, 11:24

Sidy 1

05.11.2014, 08:50

Eu ti-am mai spus cat de invidiez, ca poti sa-ti afumi singura, toate bunatatile astea !!!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

05.11.2014, 23:24

Da,Sidy,intr-adevar,e un avantaj sa stai la casa.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc afumat