Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar

de Oana in Iepure, 18 Iun 2015 | 1047 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • Pulpe de iepure – 4 buc
    • Pastaie de vanilie – 1 buc
    • Ienibahar – 6-7 boabe zdrobite
    • Usturoi – 4 catei
    • Salote – 2 buc
    • Ulei de masline – 3 linguri
    • Piper boabe – 1/2 lingurita
    • Miere – 1 lingura
    • Vin roze – 50 ml
    • Fresh de la 2 portocale
    • Ciuperci – 8 bucati, mai mari
    • Sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar:



  • Zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar;




  • Ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de masline si asezonati-le cu ienibahar, sare si piper;




  • Taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime, si salotele cuburi potrivite;




  • Pastaia de vanilie taiati-o pe jumatate, pe lungime;




  • Adaugati toate ingredientele in Crock Pot, setati-l pe programul "low" si timpul de 3 ore si 30 min;




  • Spalati bine ciupercile si nu le decojiti;




  • Picurati ulei de masline (cca 1 lingura), sare si puneti-le pe gratar, prima data cu fata in jos;




  • Intoarceti-le in momentul in care s-au rumenit si serviti-le cu iepurele;



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Aletta 1

19.06.2015, 00:50

yammiiiiiiiiiii

Constelatialeu 1

19.06.2015, 06:34

La Baneasa sunt si iepuri?

Ksenya 1

19.06.2015, 09:04

de revista !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de iepure