Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar

de Oana in Iepure, 18 Iun 2015 | 901 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • Pulpe de iepure – 4 buc
    • Pastaie de vanilie – 1 buc
    • Ienibahar – 6-7 boabe zdrobite
    • Usturoi – 4 catei
    • Salote – 2 buc
    • Ulei de masline – 3 linguri
    • Piper boabe – 1/2 lingurita
    • Miere – 1 lingura
    • Vin roze – 50 ml
    • Fresh de la 2 portocale
    • Ciuperci – 8 bucati, mai mari
    • Sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar:



  • Zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar;




  • Ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de masline si asezonati-le cu ienibahar, sare si piper;




  • Taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime, si salotele cuburi potrivite;




  • Pastaia de vanilie taiati-o pe jumatate, pe lungime;




  • Adaugati toate ingredientele in Crock Pot, setati-l pe programul "low" si timpul de 3 ore si 30 min;




  • Spalati bine ciupercile si nu le decojiti;




  • Picurati ulei de masline (cca 1 lingura), sare si puneti-le pe gratar, prima data cu fata in jos;




  • Intoarceti-le in momentul in care s-au rumenit si serviti-le cu iepurele;



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Aletta 1

19.06.2015, 00:50

yammiiiiiiiiiii

Constelatialeu 1

19.06.2015, 06:34

La Baneasa sunt si iepuri?

Ksenya 1

19.06.2015, 09:04

de revista !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate, la cuptor