Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

de cristeena20 in Pui, 10 Apr 2014 | 2978 vizualizari

 

Acest fel se face in nenumarate feluri . Ee de data asta am facut putin diferit, adica am adaugat la final un sos de usturoi ce i-a schimbat total gustul, textura si credeti-ma e bestial. MAi ales cartofii au devenit altfel ..

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 6 cartofi mari (albi)
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare, piper,
  • rozmarin uscat,
  • praf de usturoi,
  • putin vin alb,
  • 1 lingura untura ,
  • sos iute piri-piri,
  • 1 lingura de maioneza
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi la cuptor:

- Pulpele de pui se curata si se sterg cu un servetel de hartie. Le condimentam cu sare, piper, sos piri-piri , 2 catei de usturoi zdrobiti si presaram cu putin vin alb deasupra. Dam la rece cateva ore sa se marineze.


- Punem pulpele intr-un vas termorezistent si de jur imprejur punem cartoii pe care i-am taiat bucati mai mari si i-am condimentat in prealabil cu sare, piper, praf de usturoi, rozmarin si i-am amestecat cu putina untura topita. Punem si marinata de la carne. Se dau la cuptorul incins la 220 grade. Cand carnea e rumena se intorc pulpele pe cealalta parte si amestecam si cartofii.Dupa 10 minute scoatem vasul din cuptor, intoarvcem iar pulpele si preparam un sos din maioneza cu piper, sare, usturoi pisat si putina boia. Ungem pulpele si dam iar la cuptor..reducem putin focul si lasma inca cca 15 minute, pana sunt gata rumene.


- Facuta astfel carnea este deosebit de frageda, aromata si cartofii moi si aromati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

cristeena20 1

10.04.2014, 20:29

Lasa buni ca data viitoare fac mai multe pulpe

dantes 1

11.04.2014, 07:48

bune!

Xandrinne 1

11.04.2014, 19:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor