Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Recomand cu drag aceasta varianta de pulpe pt iubitorii de ceva picant si aromat.
Pulpele le curatam de piele si le spalam bine.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu condimentele si busuiocul tocat marunt.
Pulpele le punem in bolul cu condimente si le intoarcem pe toate partile.
Lasam la rece timp de o ora.
Asezam apoi pulpele intr-o tava si scurgem si uleiul cu condimente peste ele.
Acoperim cu o folie de aluminiu si dam al cuptorul preincalzit la 190 de grade.
Dupa 30 minute indepartam folia de Al. si intoarcem pulpele de pe o parte pe alta si mai lasam aprox 20 de minute.
Scoatem din cuptor si putem servi cu orice garnitura: piure de cartofi, orez, legume.
Pofta mare!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult