Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor

de T I M E A in Pui, 14 Iul 2013 | 12067 vizualizari

 

Recomand cu drag aceasta varianta de pulpe pt iubitorii de ceva picant si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe inferioare de pui
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita rasa sare de mare
  • 1 lingurita chili
  • 1 lingurita rasa boia de ardei dulce
  • un pic de piper
  • busuioc verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor:

Pulpele le curatam de piele si le spalam bine.

Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu condimentele si busuiocul tocat marunt.

Pulpele le punem in bolul cu condimente si le intoarcem pe toate partile.

Lasam la rece timp de o ora.

Asezam apoi pulpele intr-o tava si scurgem si uleiul cu condimente peste ele.

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam al cuptorul preincalzit la 190 de grade.

Dupa 30 minute indepartam folia de Al. si intoarcem pulpele de pe o parte pe alta si mai lasam aprox 20 de minute.

Scoatem din cuptor si putem servi cu orice garnitura: piure de cartofi, orez, legume.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Sidy 1

15.07.2013, 08:36

Bune , bune copanelele astea ! Tare bune

Toamna07 1

15.07.2013, 16:32

Simplu si savuros!

laura_n 1

15.07.2013, 18:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de morcovi si pleurotus la cuptor