Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi

de mirela0911 in Pui, 1 Ian 2011 | 6942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 500 g cartofi rosii
  • 100 ml ulei de masline
  • 1/2 lgt boia dulce
  • sare, piper dupa gust
  • putin cimbru
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 mere
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi:

Se spala pulpele, se taie in doua si se sterg bine cu prosop de bucatarie. Uleiul se amesteca bine cu celelalte condimente. Pulpele se pun intr-o tava incapatoare si se ung bine cu uleiul. Cartofii se curata si se taie felii mai mari si se aseaza in jurul carnii. Se da tava la cuptor la 200 grade in jur de o ora, o ora si ceva (depinde de cuptor).

Inainte cu aprox 20 minute de a fi gata, se scoate tava din cuptor, se intorc cartofii pe partea cealalta, se pune ceapa rosie taiata felii, lamaia taiata in 6-8 bucati si merele curatate si taiate felii (sau cum doriti). Se da din nou la cuptor pana se rumenesc frumos toate. 

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui Gradinar