Pulpe de pui cu legume

de katty in Pui, 26 Ian 2017 | 2785 vizualizari

 

O mancarica delicioasa cu carne de pui si legume.

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe inferioare de pui
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 150 gr fasole verde congelata
  • 6-8 ciuperci taiate in sferturi
  • sare
  • piper negru macinat
  • boia iute
  • rozmarin
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 2 lingurite amidon
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume:

Curatam pulpele, le crestam de 2-3 ori si le presaram cu sare, piper, boia iute si rozmarin. Le lasam 15 minute, apoi le punem  intr-o cratita in uleiul incins, acoperite cu un capac. Le intoarcem ocazional, pana se rumenesc pe toate partile si le scoatem pe o farfurie.
Intre timp, curatam morcovii si ii taiem  betisoare de 3-4 cm. Curatam ciupercile si le taiem in sferturi. Dupa ce scoatem carnea, punem morcovii in uleiul in care am prajit carnea. Ii lasam sa se inmoaie putin, apoi adaugam ciupercile si fasolea verde. Punem carnea inapoi, adaugam apa cat sa cuprinda legumele, sare, piper, cimbru, foi de dafin si lasam sa fiarba 10 minute. Amestecam amidonul cu 2-3 linguri apa rece, adaugam putina zeama calda de la mancare si turnam in cratita. Mai dam cateva clocote (5 minute) si stingem focul.
Servim mancarea cu cartofi copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pui Stroganoff