Pulpe de pui cu legume

de katty in Pui, 26 Ian 2017 | 2744 vizualizari

 

O mancarica delicioasa cu carne de pui si legume.

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe inferioare de pui
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 150 gr fasole verde congelata
  • 6-8 ciuperci taiate in sferturi
  • sare
  • piper negru macinat
  • boia iute
  • rozmarin
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 2 lingurite amidon
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume:

Curatam pulpele, le crestam de 2-3 ori si le presaram cu sare, piper, boia iute si rozmarin. Le lasam 15 minute, apoi le punem  intr-o cratita in uleiul incins, acoperite cu un capac. Le intoarcem ocazional, pana se rumenesc pe toate partile si le scoatem pe o farfurie.
Intre timp, curatam morcovii si ii taiem  betisoare de 3-4 cm. Curatam ciupercile si le taiem in sferturi. Dupa ce scoatem carnea, punem morcovii in uleiul in care am prajit carnea. Ii lasam sa se inmoaie putin, apoi adaugam ciupercile si fasolea verde. Punem carnea inapoi, adaugam apa cat sa cuprinda legumele, sare, piper, cimbru, foi de dafin si lasam sa fiarba 10 minute. Amestecam amidonul cu 2-3 linguri apa rece, adaugam putina zeama calda de la mancare si turnam in cratita. Mai dam cateva clocote (5 minute) si stingem focul.
Servim mancarea cu cartofi copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pacheţele cu pui şi legume